Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potkäs

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 6 dagar 20 minuter
Skriv ut

Tar tid men gott

Ingredienser

Instruktioner

skär bort paraffinkanterna på ostbitarna riv osten på rivjärn mosa ädelost och mjukast rör samman ost grädde(eller marfett) sprit (eller sherry) och kummin rör det smidigt packa ner ostmassan i en liten kruka eller skål täck över med lock ellersmörgåspapper låt potkäsen stå kallt 5-6 dygn strö över lite extra kummin vid serveringen serveras till mörkt bröd eller hårt bröd med rädisor jag har provat med att smaksätta med vitlökspulver och det smacka jättegott

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.