Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potkäs

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Potkäs är ett klassiskt pålägg till mörkt bröd. Förr gjorde man det på smör, rivna ostkanter, kryddor och brännvin. Här är en lättare potkäs med kesella istället för smör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ost och kvarg i en matberedare till en slät kräm.
  2. Tillsätt kummin och smaka av med brännvin och svartpeppar.
  3. Låt stå kallt några timmar.
  4. Strö över flingsalt vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.