- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En vietnamesisk rätt där sött möter starkt
Instruktioner
- Riv ingefäran.
Pressa vitlöksklyftorna.
Finhacka chilifrukterna.
Hacka jordnötterna.
Strimla kycklinglårfilén och bryn den.
Häll råsocker i en wok och värm till den börjar smälta.
Tillsätt kycklingen och rör runt.
Tillsätt pressad vitlök, riven ingefära ,chilifrukten och svartpepparn, låt allt steka några minuter.
Tillsätt ostronsås och vatten, låt puttra 10 - 15 min.
Red av med arrowrot om en fastare konsistens önskas.
Lägg upp på serveringsfat och strö över hackade jordnötter.
- Servera med kokt ris eller nudlar.
Publicerat den
9 december 2009
Kommentarer
Skriv kommentar
Verkar väldigt gott! Men hur mkt vatten och arrowroot brukar du ta? Vill testa detta i helgen.