Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Prästost med körsbärschutney

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Körsbärschutney med kryddsmak passar bra ihop med ostens salta smak och mjuka konsistens.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda socker, vin, vinäger, kryddpeppar och nejlikor i en kastrull. Rör om och låt blandningen koka 5 min. Tillsätt bären och koka ytterligare 5-8 min. Red av med majsstärkelse utrörd i lite kallt vatten. Låt svalna. Skiva upp osten. Servera gärna ett hårt bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.