Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Premium Capuccino med apelsingrädde

 
Skriv ut

Bjud på något riktigt exta till midsommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 190°. Smöra och mjöla 8 st kaffekoppar, ganska rejäla. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt allt utom chokladen och mjölet. Rör ner mjölet sist och fördela sedan smeten på de 8 kopparna. Grädda nere i ugnen ca 15 – 20 minuter. Då de svalnat smältes Fazer Ögon 70% Premium Choklad och slås som ett lock ovanpå varje cappuccino.
  2. Apelsingrädde: Vispa grädden ganska hårt. Riv skalet av apelsinen och blanda i grädden med sockret. Smaksätt med ev. lite pressad apelsin. Lägg en snygg topp av grädden i respektive kopp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.