Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pressbyråbollar

(7 kommentarer)  
Pressbyråbollar Pressbyråbollar
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergoda oboy-bollar!!

Ingredienser

Instruktioner

Rör socker och smör, häll sedan i allt annat och med degkrokarna ska den röras i ca 20 min... Ställ det kallt en stund och rulla i pärlsocker eller i kokos. Om man andvänder en matberedare med kniv så ska det blandas i ca 5 min...

Kommentarer (7)

  • sivan52 29 april 2012

    skall det inte vara havregryn i dessa ??

  • piakul 29 april 2012

    Verkar fattas någon mer ingrediens för att bli en konsisten

  • chre 29 april 2012

    Jag saknar också havregryn, skorpsmulor eller kaksmulor... annars blir det ju extrasockrad chokladsmörkräm...

  • cateerina 29 april 2012

    Hemsk ledsen öbver att jag glömde huvuding!!!!!!!!! Havregryn!!!!

  • helenaeskilstuna 3 maj 2012

    Ska det verkligen vara 15 dl havregryn? Det står visserligen upp till 60 pers. :)

  • fridaooo 4 maj 2012

    Ja, eller till 1 person...haha. Får nog ta och testa detta recept.

  • fridaooo 28 maj 2012

    De blev mycket goda, jag tog lite mer kakao och lite mindre oboy.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.