Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pressgurka á la LCHF

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jättegod! Pressad gurka går snabbt och lätt att lägga in. Inlagd gurka är gott till husmanskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva hela gurkan, gärna i en matberedare. Lägg gurkskivorna i en skål och strö över några nypor salt. Lägg i en stor djup tallrik och lägg 3 andra tallrikar över som press i en halvtimme.
  2. Häll av vätskan. Lägg gurkan i en burk, blanda lagen och häll den över. Håller sig veckor i kylen om lagen täcker gurkan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jbson 30 januari 2011

    LCHF och strösocker rimmar väl en aning illa eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.