Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Prickiga fisknuggets med potatismos och råkostsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nuggets som man köper färdigt i butik brukar oftast vara mycket tillsatser och inte så nyttiga. Därför brukar jag göra mina egna nuggets.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till råkostsalladen. Gör den gärna först och låt den stå och dra medans du lagar fisken och moset. Dela fisken i mindre bitar. Salta och peppra fisken. Vänd bitarna först i mjöl, sen i äggblandningen, sedan i mjöl blandat med solroskärnorna och sesamfrön. Stek i smör på medelhögvärme 4-5 minuter på varje sida.
  2. Koka potatisen. Mosa den med en potatisstöt eller en kraftig gaffel. Blanda samman med mjölken och smöret till ett luftigt mos. Salta och peppra.
  3. Servera fisken med moset och råkostsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.