Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Primadonnans chokladkaka

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Saftig chokladkaka med mycket smak. Servera gärna med en klick vispad grädde

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl, bakpulver och kakao i en skål och sikta sedan ner det i äggsmeten. Tillsätt smöret blandat med gräddfilen och blanda försiktigt till en jämn smet. Smörj och mjöla en stor form 1 ¾ liter och slå sedan smeten i formen och grädda i ca 1 timma i 175 graders ugn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • palms 21 april 2009

    undrar om det ska vara filmjölk eller gräddfil du har skrivit både och. /Palms

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.