Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Prinsessans glassbakelse

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Glass ska inte bara vara läckert för gommen. För bästa njutning ska den helst också vara en fröjd för ögat. Som den här lilla glassbakelsen med smak av jordgubb, kaka och vanilj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp marshmallowsen i små bitar. Lägg glassen i en bunke/skål. Låt den tina en liten stund så att den är mjuk.
  2. Bryt ett halvt digestivekex i småbitar och rör ner dessa i glassen. Lägg det andra kexet i botten av muffinformen.
  3. Gör en stor rund kula av glassen och lägg den på kexet i muffinformen. Strö över strössel och marshmallows.
  4. Ställ in i frysen en stund innan servering ifall glassen blivit för mjuk. Går bra att äta direkt ur formen. Vill man vara mer civiliserad äter man den med sked.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.