Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Prinsessbakelse

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Söta och snabba små prinsessbakelser. Den är liten och blir inte så mäktig. Precis så lagom så man kan med gott samvete unna sig den. Superenkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör vaniljsåsen enligt anvisningarna på förpackningen. Vispa grädden. Blanda försiktigt grädde med vaniljsåsen.
  2. Ta ett glas och stansa ut 6 st rundlar av tårtbottnarna.
  3. Ta ut 6 st rundlar av marsipanen. OBS, de rundlarna skall vara ca 3 cm bredare runt om än bottnarna.
  4. Bred 1 msk sylt på varje botten. Spritsa eller klicka ut 3 msk av vaniljgräddblandningen. Lite tjockare i mitten av bakelsen. Så att den blir aningen "kupig" Lägg på marsipanlocket.
  5. Smält chokladen över ett vattenbad.
  6. Ringla med hjälp av en gaffel ett fint mönster på bakelsen..
  7. Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.