Prinsesstårtan är alltid populär och här med lite smak av citron så blir den mer intressant. Absolut värt att testa!
Instruktioner
- Botten :
Smörj och bröa en form, ca 2½ l. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjölsorterna och vänd sedan ner det i smeten. Blanda om och häll sedan ner i formen. Grädda 40 min i nedre delen av ugnen, 175° grader. Stjälk upp kakan och låt svalna, skär sedan till 3 bottnar.
- Fyllning 1:
Koka vaniljsåsen enligt förpackningen. Vispa grädden tjock, blanda ner den i krämen när den börjar tjockna. Smaksätt, låt krämen bli nästan stel. Ha över ena botten. Och lägg sedan på den andra botten.
- Fyllning 2:
Vispa grädden och blanda ner resten av ingredienserna. Ha över ena botten, ha på mycket grädde i mitten av botten, så det blir som en kula. Lägg sedan över sista botten försiktigt, och se till att den blir som en kulle.
- Garnering:
Ha över grädde eller fyllning 1 runt om hela tårtan. Lägg sedan på den gröna marsipanen och dekorera.
Publicerat den
9 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar