Instruktioner
Börja med marsánen/vaniljkrämen enligt anvisningarna på förpackningen. Medan såsen kokar vispar du sönder hallonen eller jordgubbarna och hälften av sockret och sen blandar du det med sylten. Lägg ut första bottendelen och lägg på sylt blandningen. Låt vaniljkrämen svalnar. Sen blandar du i ½ dl vispad grädde och lägger nästa bottendel. Sedan breder du ut krämen och lägger på sista delen. Vispa resten av grädden och lägg på tårtan. Forma grädden så tårtan blir rund. Om du gör egen marsipan så så gör du en grop i mitten av marsipanklumpen och häll i den färg du vill ha. Ett tips är att ha påsar eller handskar på händerna och och marsipanen på en skärbräda med plast på. Knåda in färgen i marsipanen och platta ut den. Ta en till plastbit och lägg på och börja kavla på plasten. Skär kanten så den passar din tårta och lägg på den. Strö vanillinsocker på och eventuellt en ros.
Hoppas det smakar!