Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Prinskorvsfritata

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En snabb lunch!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken gyllengul i smör och olivolja några minuter, tillsätt prinskorv och den strimlade paprikan, låt fräsa en stund tills prinskorven börjar att ta färg, strö över paprikapulvret.
  2. Vispa äggen tillsammans med grädde, salt och vitpeppar och häll det i stekpannan. Skaka pannan och rör försiktigt med en trä eller plastgaffel så att ogräddad äggsmet kommer ner till pannans botten.
  3. Servera med salladsblad och tomatskivor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.