Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Professorns kaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En snabb, enkel och väldigt god kladdkaka som passar stora som små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt det mjuka matfettet i små klickar. Blanda kakao och mjöl i en skål och rör ner blandningen i smeten. Bred ut smeten i en väl smord och bröad liten långpanna (20X30 cm).
  2. Grädda mitt i ugnen, 225 grader ugnsvärme, i 6-8 minuter. Skaka formen några gånger under gräddningen så att kakan sjunker ihop och blir seg.
  3. Stjälp upp kakan på sockrat smörpapper och skär den i bitar när den svalnat.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • emmyida 23 januari 2009

    Detta ska jag testa idag :) se vad min syster tycker om det, hon älskar kladdkakor :P ! xD

  • emina89 23 januari 2009

    Japp testa den. De jag har bjudit på denna kladdkaka tycker iallafall om den. Låt den inte vara i ugnen för mycket bara, så ska det bli bra! Lycka till och hoppas den smakar =)

  • elveda 31 juli 2009

    jätte god! du är bäst emina!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.