Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Proffskockarnas griljering

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Det här är en perfekt basgriljering som kan smaksättas efter tycke och smak. Panko-ströbrödet ger en krispigare och frasigare yta än vanligt ströbröd.

Ingredienser

Instruktioner

1) Sätt ugnen på varmluft ca 225 grader (varmluft ger skinkan en jämn gyllenbrun färg) 2) Blanda samman ägget, senapssorterna och honungen (samt ev. smaksättning) 3) Torka skinkan torr och pudra med majsstärkelse (för att griljeringen ska fästa bättre) 4) Stryk på senapsblandningen 5) Pudra över ströbröd och klappa in brödet lite i senapssmeten 6) Griljera skinkan i 10-15 minuter. 7) Ta ut, låt svalna ca 30 minuter och njut av julens första skinkmacka :-)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.