Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Protein pannkakor

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lika goda som nyttiga. Väldigt enkla att göra! De blir som amerikanska pannkakor, lite tjockare. Sen gillar jag att de inte blir så feta så man kan äta med händerna. Proteinpullver är ej nödvändigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Mixa sedan smeten med en mixerstav/elvisp. Stek pannkakorna i olivolja/rapsolja. Måtta upp smeten i 1 dl/pannkaka.
  2. Spraya eller pensla stekpannan mellan pannkakorna. Stek ca 30-45 sekunder/sida. Vända endast en gång!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.