Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Provencalsk kyckling smalmat

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

en av mina favoriter är grytor

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kycklingen i olja och lägg den i en gryta. Krydda och späd med buljong. Låt grytan eftersteka i 20-25 minuter. Skär grönsakerna under tiden och lägg dem i grytan.Tillsätt tomatpure och creme fraiche.Låt koka ytterligare 10-15 minuter efter tycke och smak. Servera med kokt potatis och citron skivor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • tina62 20 september 2008

    Provencalsk kyckling kommer jag att göra många många gånger. Tack för alla dina underbara recept! För jag är urkass på att räkna p. Kram Tina

  • tina62 27 september 2008

    Jag har gjort den igen och bjöd syrran på hon gav oxå tummen upp för denna rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.