Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Provencalska pastejer

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Jättegott som förrätt men går lika bra att servera på ett buffébord. Jag lovar alla tar slut så goda är dom!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla de marinerade soltorkade tomaterna. Halvera vitlöksklyftorna.
  2. Ställ formarna på en plåt. Varva de strimlade marinerade soltorkade tomaterna (1 soltorkad marinerad tomat i varje form) vitlöksklyftorna (två vitlöksklyftor i varje form) och den rivna västerbottenosten i formarna.
  3. Vispa samman ägg med vispgrädden och mjölken. Tillsätt salt och vitpeppar (väldigt sparsamt).
  4. Häll över ägg, vispgrädde och mjölkblandningen i formarna.
  5. Grädda formarna i 150 grader i ca 30 minuter, eller tills pastejerna har stelnat.
  6. Ät dem kalla eller mycket lätt upp värmda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.