Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Provensalska kotletter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du inte hittar benfri kotlett i bit, köp då i stället kotlettrad med ben och skär ut köttet själv. Om det tillagas på det här sättet blir det så saftigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 4 tjocka skivor, ca 2 cm. Blanda soja och olja och pensla kotletterna. Salta, peppra och strö över örtkryddorna.
  2. Grilla på grill eller i grillpanna ca 2 min, vänd köttet och bred senap på ovansidan. Fortsätt grilla 2 min. Lägg på en tunn skiva hyvlat smör på varje köttbit. Strö över persilja.
  3. Servera direkt med tillbehör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • charlotteskogh 15 juni 2012

    Serverade dessa till ljummen potatissallad med karamelliserad sparris och det blev en hit!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.