Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Puderkaka

 
Skriv ut

Till tårtbottnar eller njut den som den är!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att vispa äggen länge, ca 10 min. Tillsätt sockret och vispa ytterligare en stund. Vispa i potatismjölet och vispa igen en stund. Häll smeten i en rund form med smörat bakpapper i botten. När du sätter in kakan sänks temperaturen till 150 grader. Öppna INTE luckan under de 50 minuter kakan står innen i ugnen. Puderkakan blir till de godaste tårtbottnar, dela kakan i tre skivor. Den är utmärkt god att äta bara som den är.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.