Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pulled pork i pitabröd

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 8 timmar
Skriv ut

Fantastiskt gott kött som kan användas som kebabkött till vad man vill!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienser till kryddblandningen och gnid in köttet med detta.
  2. Lägg i köttet i din slow cooker och häll på vattnet. Köttet skall tillagas 8 timmar på låg effekt.
  3. När köttet är färdigt skärs det i stora bitar och finfördelas sen till strimlor med hjälp av två gafflar.
  4. Lägg över det strimlade köttet i en form och häll över skyn, blanda runt och servera med tillbehören!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.