Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpa-och linssoppa

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God och mättande höstsoppa. Blir inte sämre av att den är lätt att laga. Jag har använt den gröna matpumpan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök, skala och skär pumpan i mindre bitar. Fräs lök, vitlök, och pumpakött i smör utan att det tar färg. Tillsätt curry och späd med buljong och morotsjuice. Låt koka i ca 15 minuter.
  2. Tillsätt linserna och koka ytterligare ca 15 minuter. Mixa soppan slät (jag använder vanlig elvisp). Smaksätt med citron , salt och peppar.
  3. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.