Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpa- och morotspaj

 
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker pösigt och rör i ett ägg i taget.
  2. Skala och riv pumpa och morötter fint. Rör ner detta i äggsmeten. Blanda mjöl, kanel, och socker och blanda ner i smeten.
  3. Häll smeten i en smord, ströbröad form ca 24 cm i och grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter.
  4. Smält smöret till krämen och låt det svalna. Rör ner kesella, florsocker och vaniljsocker och ställ in krämen i kylen en stund.
  5. Stjälp upp den färdiggräddade kakan och låt den kallna.
  6. Bred krämen över kakan och ställ in den i kylen till du ska servera den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.