Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpa- och solrosfrallor

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Fina och saftiga frallor med goda frön som förgyller vilken morgon som helst! Fyll frallorna med en gräddig ost, sallad, skinka och tomat. Njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke. Smält smöret och tillsätt vattnet i smöret. När vätskan är fingervarm, slå den över jästen och rör tills allt löst sig. Tillsätt övriga ingredienser och kör 10 minuter i maskin tills degen är smidig och blank. Låt jäsa ca 45 minuter.
  2. Sätt ugnen på 250 grader.
  3. Baka ut till ca 15 små runda bröd, lägg över en handduk och låt jäsa i ca 30 minuter. Pensla bröden med uppvispat ägg och strö över fröblandningen. Grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.