Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpakaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Perfekt till Halloween

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en bakform (ca 1,5 liter). Rör fett och socker poröst, för hand eller i matberedare. Rör i äggen, ett i sänder, och därefter pumpan och apelsinskalet. Tillsätt mjölet blandat med kanel och bakpulver.
  2. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 50 minuter. Låt kakan svalna något innan den stjälps upp.
  3. Glasyr: Blanda philadelphiaost, smör och florsocker till en jämn glasyr och bred den över den kalla kakan. Garnera med apelsinskal.
  4. Ugnstemperatur 175º

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.