Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpakaka med nougatcreme

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Mumsig värre till kaffebordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pumpakaka: Vispa socker och olja vitt. Tillsätt pumpa och ägg, ett i taget. Blanda i de övriga ingredienserna och rör om. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i ugn i 180° i ca 1 timme.
  2. Noguatcreme: Vispa ihop rumsvarm Guldnougat, smör och Philadelphiaost till en slät kräm. Låt cremen stå svalt. När kakan och cremen svalnat ordentligt brer du cremen över pumpakakan.
  3. Garnera gärna kakan med kulor av pumpa eller physalisbär

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maria_wijk 30 oktober 2009

    Sats stor nog för två sockerkaksformar märkte jag, men vad gör det med en så god kaka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.