Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpakaka till Halloween

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Mycket safftig och god kaka med vaniljsås till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ungnen på 175 grader.
  2. Skär pumpan i tärningar och ångkoka dem i en sil över kokande vatten tills de blivit mjuka. Vispa pumpan i en bunke till puré och tillsätt ägg, socker och kanel.
  3. Blanda ner mjöl och bakpulver skivade äpplen och russin. Häll smeten i en smord form ca:26 cm i diameter.
  4. Grädda kakan i 35-45 minuter tills kakan är fast. Värm marmeladen och skeda den över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.