Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpapuré

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

I receptet sod det att det var gott till lamm, men det passar bra till annat med! ej testat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Lägg pumpan i en stor ugnsform. Täck med folie och baka i 45 min. Låt svalna.
  3. Skala och skär i stora bitar. Ta bort känorna. Smält smöret i en kastrull och tillsätt pumpabitarna. Låt fräsa i några minuter. Kör i mixer.
  4. Häll tillbaka purén i kastrullen. Tillsätt kanel, honung och salt. Blanda väl och låt svalna. Serveras som tillbehör eller smårätt. Purén kan förvaras i kylen 1 vecka.
  5. Tips! istället för pumpa kan man göra den på zucchini(squash)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.