Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpasås till pasta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gjord på acornsquash

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala pumpan och kärna ur den. Skär den i små tärningar. Skölj purjolöken väl och skär den i tunna skivor. Smält smöret i en kastrull och fräs purjolöken ca 5 minuter under omrörning. Ha i pumpan och muskoten och fräs under lock ca 8 minuter.
  2. Häll i grädden och vattnet och koka upp såsen, låt sedan sjuda i ca 10 minuter tills pumpan är mjuk. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera med pasta och pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.