Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpasoppa Bonne femme med ingefära och citron

(1 kommentar)  
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En len och krämig soppa som serveras med knaperstekt panchetta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär pumpan i centimeterstora bitar.
  2. Mät upp buljong och vitt vin i en gryta och lägg ner pumpan. Koka upp och sjud till den blivit mjuk.
  3. Tillsätt ingefära, citron och crème fraiche och mixa sedan soppan slät. Salta och peppra.
  4. Tärna panchettan och stek den krispig.
  5. Servera med lite panchetta i soppan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • agyllenhammar 23 oktober 2011

    Awesome recipe!! I also added sautéed onion and roasted garlic. It was the best pumpkin soup I have eaten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.