Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpasoppa med chevre

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lika gott att servera med fetaost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela och kärna ur pumpan. Hacka och fräs lök och vitlök i oljan, tillsätt pumpaköttet, vatten och kokosmjölk. Krydda enligt anvisningar. Kika till att pumpaköttet är mjukt, mixa till en slät soppa.
  2. Skiva chevre och gratinera i ugn till de får färg.
  3. Servera soppan i tallrikar med chevren som garnityr.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.