Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpasoppa med saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxigt krämig och gyllengul pumpasoppa med saffran. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs gul lök och vitlök i lite olja. Skär pumpan i klyftor och skala. Skrapa ut kärnhuset med en sked. Skär pumpan i mindre bitar och häll ner i kastrullen tillsammans med saffran, kokosmjölk, vatten och buljongtärningar. Koka upp och låt sjuda i 10-15 minuter eller tills pumpan är mjuk. Mixa soppan slät med hjälp av en stavmixer.
  2. Servera gärna ett vitlöksbröd till soppan och toppa med färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.