Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpkin cupcake med cream cheese frosting

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Min favoritkaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Cupcake Sätt ugnen på 180 grader. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, salt ock pepparkaks krydda i en skål, lägg åt sidan.
  2. . Vispa ägg, socker och smör fluffigt (ca 3 min). Tillsätt mjölblandningen och vispa till en slät smet. Tillsätt pumpapurén och oljan. Rör slutligen i chokladen med en sked. Fördela smeten i formarna och grädda i ca 25 minuter; tills tandpetaren som du sticker i mitten kommer ut torr. Låt svalna.
  3. Frosting Vispa philadelphia och smör slät. Tillsätt flor- och vaniljsockret samt kanelen. Vispa samman allt. Spritsa eller bre över cupcaken. Ha över valfri dekoration (jag hade över lite hyvlade choklad).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.