Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punchrulltårta

 
  • Serverar: 10-14 portioner
Skriv ut

Jättegod rulltårta i vuxen smak till en kopp kaffe efter maten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker.Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver. Vänd ner i ägg och sockersmeten. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna och häll i smeten.
  2. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader tills kakan har fin färg och är genomgräddad. Sockra ytan och vänd upp rulltårtan att svalna.
  3. Fyllningen görs genom att tömma ur punchflaskorna i grädden. Vispa till fast konsistens. Krossa själva flaskorna i lagom bitar och vänd ner i den vispade punchgrädden. Bred över kakan då den kallnat något (annars smälter grädden) och rulla ihop. Förvara kallt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.