Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punchsill

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Sill till jul är ett måste här är ännu en.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg sillen i durkslag och spola dem med kallt vatten. Låt dem rinna av väl och skär filéerna i sneda bitar. Varva sill, rödlök, dill, socker och de stötta kryddorna i en skål eller burk Ställ kallt några timmar. Rör ihop ketchup och majonnäs och späd med punschen till en slät tjock sås. Slå den över sillen och låt den dra minst ett dygn.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.