Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punkig fiskbiff

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är en mycket god och punkig fiskbiff som jag ofta äter, den kommer ursprungligen från Ungern.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ihop allt i en mixer, till en slät och fin smet. Rulla dem sen till runda fina biffar, platta och stek till mörk färg.
  2. Servera med blå kongo potatis.
  3. (Receptet låter kanske inte så gott, men jag lovar det är det verkligen! Absolut värt att prova!)
  4. MUMMA KADEMUMMA!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.