Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschkaka

 
Skriv ut

Mmmm punch gott.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan grovt och blanda i matberedare eller med elvisp med äggen. Bred ut smeten i en smord form, eller på bakplåtspapper. (Ca 25 cm i diameter) Grädda på 175°C i ca 20 minuter, tills kakan har blivit ljust brun. Ta ur och låt svalna några minuter, droppa sedan över punschen.
  2. Smält chokladen i vattenbad eller mikro och pensla på kakan. Strö över mandelspån innan chokladen stelnar.
  3. Skär sedan i lagom stora bitar. Det går bra att frysa kakan om man vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.