Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschmuffins

 
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 * Rör smör och och socker poröst. Tillsätt äggen ett i sänder och rör mellan varje ägg. Tillsätt punsch. Blanda mjöl och bakpulver, rör försiktigt ner i meten.
  2. Fördela smeten i formarna till 3/4. Grädda mitt i ugnen ca 12-15 min.
  3. Rör samman florsocker och punsch till en smidig glasyr. Bred ett tunt lager glasyr på kalla muffinsar och strö över chokladströssel. Låt glasyren stelna före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.