Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschparafait

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Parafait betyder fulländad, vilket passar denna dessert Du kan blanda i olika sorters bär, eller varför inte russin och punch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och socker. Vispa grädden för sig. Blanda grädden och äggblandningen i en bunke. Tillsätt punchen. Häll över parafaitsmeten i portionsglas. Frys den ca 1 timme.
  2. Ta fram ca 10 min innan servering så den mjuknar lite.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.