Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschparfait

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll punschen i en kastrull och hetta upp några minuter tills alkoholen har dunstat. Ställ sedan att svalna.
  2. Vispa grädden fluffig och ställ den svalt.
  3. Blanda socker och äggulor i en bunke. Vispa kraftigt i ca 10 minuter. Rör ner grädden och punschen i det tjocka äggskummet.
  4. För att undvika att parfaiten rinner ut på tallriken vid servering kan du smälta ett gelatinblad och blanda ner i smeten.
  5. Häll upp i passande formar. Ställ in i frysen tills parfaiten är helt genomfryst (ca 4-5 timmar).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.