Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschparfait

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Glassefterrätter är praktiska. De kan ställas i frysen långt i förväg. Tänk bara på att tina parfaiten ca 30 minuter innan den ska serveras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg russinen i punsch några timmar, gärna över natten.
  2. Hacka nötter och choklad grovt. Vispa äggulor och socker poröst. Vispa grädden till skum.
  3. Blanda ner russin, choklad och nötter i äggsmeten. Blanda till sist ner grädden och rör om väl.
  4. Häll smeten i en lämplig form och frys parfaiten i minst 4 timmar.
  5. Tina parfaiten i ca 30 minuter innan den ska ätas. Garnera med druvor eller annan frukt.
  6. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.