Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschparfait

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Jättegod, festlig och lättgjord efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och strösocker pösigt. Krossa punschflaskorna med innehåll och tillsätt det i äggblandningen.
  2. Vispa grädden hårt och hacka chokladen. Mängden blockchoklad avgör var och en. Blanda detta i äggsmeten.
  3. Häll upp i portionsformar eller glas. Frys in i minst 4 timmar.
  4. Ta fra bara en kort stund före servering, och strö då över lite hackad eller riven choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.