Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschrulltårta

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod bakelse. perfekt att ha i frysen, när man får oväntat besök eller väntat! Glutenfri!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingr. och sikta ner i äggblandningen.
  2. Bred ut på bakplåtspapper, och grädda i 250 grader ca 4-5 min. Vänd upp på sockrat papper. Låt svalna.
  3. Vispa grädden hårt, bryt av flaskorna och häll i punschen. Hacka chokladen från flaskorna och häll ner i grädden. Tillsätt ev marmelad. Bred över den kalla kakan, och rulla ihop. Lägg i frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.