Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschrulltårta

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Rulltårtan kan bakas långt i förväg och förvaras i frysen. Är god halvtinad och bör absolut serveras kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt korinterna dra i punchen.
  2. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda potatismjöl, kakaopulver och bakpulver och sikta ner i smeten.
  3. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30 x 40 cm, och grädda i 250° ca 5 minuter.
  4. Stjälp upp kakan på sockrat smörpapper och dra försiktigt bort pappret som kakan gräddats på. Låt kakan kallna övertäckt med långpannan.
  5. Rör samman ingredienserna till fyllningen och bred fyllningen över den kalla kakan. Rulla ihop den och låt den ligga väl inrullad i pappret tills den ska skäras i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.