- Serverar: 20 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Rulltårtan kan bakas långt i förväg och förvaras i frysen. Är god halvtinad och bör absolut serveras kall.
Instruktioner
- Låt korinterna dra i punchen.
- Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda potatismjöl, kakaopulver och bakpulver och sikta ner i smeten.
- Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30 x 40 cm, och grädda i 250° ca 5 minuter.
- Stjälp upp kakan på sockrat smörpapper och dra försiktigt bort pappret som kakan gräddats på. Låt kakan kallna övertäckt med långpannan.
- Rör samman ingredienserna till fyllningen och bred fyllningen över den kalla kakan. Rulla ihop den och låt den ligga väl inrullad i pappret tills den ska skäras i skivor.
Publicerat den
13 februari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar