Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Purjofisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

Lägg torskfileerna på ett ungssäkert fat koka upp vatten tillsammans med fiskbuljong slå buljongen över fisken täck fisken med aluminiumfolie och sjud den vit och fast i 200 grader ca 15 min. Vispa samman fiskspad med grädde och mjöl i en kastrull koka upp under vispning tillsätt purjolöken och krydda såsen. Slå såsen över fisken servera med ris, grönsaker, apelsinskivor och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.