Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Purjofisk i ugnen.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en av mina goda gratänger.

Ingredienser

Instruktioner

Skär purjolöken i bitar och bryn den. Lägg sen purjon i en smord ugnsform. Lägg fiskblocket över,salta och peppra. Rör ihop grädde,creme fraiche,dill och chilisås. Smaka av med salt och peppar. Häll det över fisklådan och grädda i 200 grader i ca 40-50 minuter. OBS.Man kan även tina fisken lite ,men kom då ihåg att korta gräddningstiden. Servera med kokt potatis och rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.