Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Purjolåda med vin & grädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till en grillad köttbit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Skölj och skär purjolöken i 5 cm bitar. Låt den bli glansig i smör i en kastrull. Häll på vin och låt puttra 10 minuter. Lägg över i en smord ungssäker form.
  3. Vispa ägg och grädde och häll över purjolöken. Strö över osten och gratinera i mitten av ugnen ca. 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.