Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Purjolöksmarmelad

(1 kommentar)  
Skriv ut

En annorlunda inläggning som är god till fisk- och kötträtter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, ansa och hacka purjolöken.
  2. Blanda samtliga ingredienser i en kastrull. Koka utan lock i ca 45 minuter tills marmeladen blivit lite seg.
  3. Häll upp marmeladen direkt på varm burkar och tillslut.

Kommentarer (1)

  • lena4 15 juni 2009

    Låter väldigt spännande. Ska testas när grannarna skördar purjon. Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.