Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Purjosmör (pålägg)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Brukar gå hem hos ung som gammal i rask takt. Smöret i sig är pålägget, inget annat behövs (prova!).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka purjolöken fint, det skall gärna vara lite bitar från den gröna delen (där löken är starkare).
  2. Blanda bordsmargarin, kaviar och purjolöken i en skål. Stjälp upp i kärl och låt allt bli kallt i kylen.
  3. Bred smöret på en smörgås, och vips så är pålägget klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.